Kiszona kapusta z pomidorem i kiełkami brokuła

Kiszona kapusta z pomidorem i kiełkami brokuła

Pomidora umyj i pokrój w kostkę, a kapustę odciśnij z nadmiaru soku. Następnie przełóż do miski i wymieszaj z kiełkami i czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Dopraw i gotowe.
Podaj z listkami rukoli i ogórkiem kiszonym.

Ilość porcji1 porcja
 garść kapusty kiszonej
 połowa pomidora
 garstka kiełek z brokuła
 ząbek czosnku
 kilka listków rukoli
 ogórek kiszony do dekoracji
 ulubione przyprawy - pieprz, kurkuma

Składniki

 garść kapusty kiszonej
 połowa pomidora
 garstka kiełek z brokuła
 ząbek czosnku
 kilka listków rukoli
 ogórek kiszony do dekoracji
 ulubione przyprawy - pieprz, kurkuma

Directions

Kiszona kapusta z pomidorem i kiełkami brokuła

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *