
Wody smakowa w szklanych butelkach jest doskonałym sposobem na zapewnienie wystarczającego nawodnienia organizmu - jej delikatny, świeży smak doskonale motywuje do picia. Używanie szklanych butelek czy bambusowych wykałaczek pozwala także na mniejszą produkcję śmieci, a co za tym idzie na życie w zgodzie z ochroną środowiska. Wtórne używanie szklanych pojemników, butelek czy słoików zapobiega nadmiernej produkcji plastiku.
Przygotowanie
1
Na bambusową wykałaczkę nadziej świeże, dobrze umyte owoce i warzywa, a następnie włóż kostki lodu.
2
Po ok. 1 - 3h woda przejdzie ich smakiem.
Składniki
Składniki
świeży ogórek
listki mięty
maliny
jagody
cytryna
truskawki
kostki lodu
Składniki
Składniki
świeży ogórek
listki mięty
maliny
jagody
cytryna
truskawki
kostki lodu
Opis przygotowania
Przygotowanie
1
Na bambusową wykałaczkę nadziej świeże, dobrze umyte owoce i warzywa, a następnie włóż kostki lodu.
2
Po ok. 1 - 3h woda przejdzie ich smakiem.