Wody smakowa w szklanych butelkach jest doskonałym sposobem na zapewnienie wystarczającego nawodnienia organizmu - jej delikatny, świeży smak doskonale motywuje do picia. Używanie szklanych butelek czy bambusowych wykałaczek pozwala także na mniejszą produkcję śmieci, a co za tym idzie na życie w zgodzie z ochroną środowiska. Wtórne używanie szklanych pojemników, butelek czy słoików zapobiega nadmiernej produkcji plastiku. 

Przygotowanie
1

Na bambusową wykałaczkę nadziej świeże, dobrze umyte owoce i warzywa, a następnie włóż kostki lodu.

2

Po ok. 1 - 3h woda przejdzie ich smakiem.

TrudnośćPoczątkującyCzas całkowity10 minutIlość1 Porcja

Składniki

Składniki
 świeży ogórek
 listki mięty
 maliny
 jagody
 cytryna
 truskawki
 kostki lodu
Chipsy z jarmużu z sezamemJarmuż znany jest ze swoich cudownych właściwości prozdrowotnych. Pieczone chipsy z jarmużu to pyszna, zdrowa i niezwykle chrupiąca przekąska.

Składniki

Składniki
 świeży ogórek
 listki mięty
 maliny
 jagody
 cytryna
 truskawki
 kostki lodu

Kolejność

Przygotowanie
1

Na bambusową wykałaczkę nadziej świeże, dobrze umyte owoce i warzywa, a następnie włóż kostki lodu.

2

Po ok. 1 - 3h woda przejdzie ich smakiem.

Woda smakowa