Wody smakowa w szklanych butelkach jest doskonałym sposobem na zapewnienie wystarczającego nawodnienia organizmu - jej delikatny, świeży smak doskonale motywuje do picia. Używanie szklanych butelek czy bambusowych wykałaczek pozwala także na mniejszą produkcję śmieci, a co za tym idzie na życie w zgodzie z ochroną środowiska. Wtórne używanie szklanych pojemników, butelek czy słoików zapobiega nadmiernej produkcji plastiku. 

Przygotowanie
1

Na bambusową wykałaczkę nadziej świeże, dobrze umyte owoce i warzywa, a następnie włóż kostki lodu.

2

Po ok. 1 - 3h woda przejdzie ich smakiem.

Share on facebook
Stopień trudnościPoczątkujący Czas całkowity10 minutLiczba porcji1 Porcja

Składniki

Składniki
 świeży ogórek
 listki mięty
 maliny
 jagody
 cytryna
 truskawki
 kostki lodu
KategoriaTagi,

Składniki

Składniki
 świeży ogórek
 listki mięty
 maliny
 jagody
 cytryna
 truskawki
 kostki lodu

Opis przygotowania

Przygotowanie
1

Na bambusową wykałaczkę nadziej świeże, dobrze umyte owoce i warzywa, a następnie włóż kostki lodu.

2

Po ok. 1 - 3h woda przejdzie ich smakiem.

Woda smakowa