Przygotowanie
1

Warzywa dokładnie umyj

2

Kalarepęrzepę przekrój na pół, delikatnie posól i oprósz pieprzem

3

Następnie umieść na sicie garnka do gotowania na parze.

4

Pozostaw nawet na ok. 30 minut

5

Przełóż sosem i wybranymi warzywami.

Share on facebook
Stopień trudnościPoczątkujący Czas całkowity40 minutLiczba porcji1 Porcja

Składniki

Składniki
 1 kalerepa lub rzepa
 1 plaster papryki czerwonej
 1 liść ulubionej sałaty
 1 natka pietruszki
 1 ogórek kiszony
 1 kiełki
 1 warzywny burger (przepis na stronie)
 sos pomidorowy (przepis na stronie)
Świeża kapusta z marchewką i poremŚwieża kapusta z marchewką i porem świetnie komponują się razem w surówce. Natka pietruszki uzupełnia całą kompozycję. Podczas postu możesz wykorzystywać wiele warzyw, im większa różnorodność, tym większy wachlarz składników odżywczych i mineralnych.

Składniki

Składniki
 1 kalerepa lub rzepa
 1 plaster papryki czerwonej
 1 liść ulubionej sałaty
 1 natka pietruszki
 1 ogórek kiszony
 1 kiełki
 1 warzywny burger (przepis na stronie)
 sos pomidorowy (przepis na stronie)

Opis przygotowania

Przygotowanie
1

Warzywa dokładnie umyj

2

Kalarepęrzepę przekrój na pół, delikatnie posól i oprósz pieprzem

3

Następnie umieść na sicie garnka do gotowania na parze.

4

Pozostaw nawet na ok. 30 minut

5

Przełóż sosem i wybranymi warzywami.

Wege kalarepa z rzepą