Przygotowanie
1

Warzywa dokładnie umyj

2

Kalarepęrzepę przekrój na pół, delikatnie posól i oprósz pieprzem

3

Następnie umieść na sicie garnka do gotowania na parze.

4

Pozostaw nawet na ok. 30 minut

5

Przełóż sosem i wybranymi warzywami.

TrudnośćPoczątkującyCzas całkowity40 minutIlość1 Porcja

Składniki

Składniki
 1 kalerepa lub rzepa
 1 plaster papryki czerwonej
 1 liść ulubionej sałaty
 1 natka pietruszki
 1 ogórek kiszony
 1 kiełki
 1 warzywny burger (przepis na stronie)
 sos pomidorowy (przepis na stronie)
Syrop z czosnku na odpornośćKilka badań naukowych wykazało, że czosnek pomaga zapobiegać przeziębieniom. Badanie przeprowadzone w Garlic Center we wschodnim Sussex dowiodło, że u osób regularnie przyjmujących suplementy czosnkowe, ryzyko przeziębienia zmniejszyło się o 50 %, a gdy przeziębienie to jednak miało miejsce, objawy kliniczne były wyraźnie łagodniejsze.

Składniki

Składniki
 1 kalerepa lub rzepa
 1 plaster papryki czerwonej
 1 liść ulubionej sałaty
 1 natka pietruszki
 1 ogórek kiszony
 1 kiełki
 1 warzywny burger (przepis na stronie)
 sos pomidorowy (przepis na stronie)

Kolejność

Przygotowanie
1

Warzywa dokładnie umyj

2

Kalarepęrzepę przekrój na pół, delikatnie posól i oprósz pieprzem

3

Następnie umieść na sicie garnka do gotowania na parze.

4

Pozostaw nawet na ok. 30 minut

5

Przełóż sosem i wybranymi warzywami.

Wege kalarepa z rzepą