1

Kapustę i pora starannie umyj i poszatkuj.

2

Jabłko pokrój w drobne słupki, dorzuć do warzyw

3

Uprzednio wymieszane składniki dopraw sosem i prosta surówka gotowa!

TrudnośćPoczątkującyCzas całkowity10 minutIlość1 Porcja

Składniki

 2 liście kapusty
 5 krążków pora
 ¼ jabłka
 sos: łyżka octu jabłkowego, łyżka soku z cytryny, sól, pieprz, czosnek niedźwiedzi
Chipsy z jarmużu z sezamemJarmuż znany jest ze swoich cudownych właściwości prozdrowotnych. Pieczone chipsy z jarmużu to pyszna, zdrowa i niezwykle chrupiąca przekąska.

Składniki

 2 liście kapusty
 5 krążków pora
 ¼ jabłka
 sos: łyżka octu jabłkowego, łyżka soku z cytryny, sól, pieprz, czosnek niedźwiedzi

Kolejność

1

Kapustę i pora starannie umyj i poszatkuj.

2

Jabłko pokrój w drobne słupki, dorzuć do warzyw

3

Uprzednio wymieszane składniki dopraw sosem i prosta surówka gotowa!

Surówka z kapusty, pora i jabłka