Rukola, listki botwinki, sałata w misce stojącej na drewnianym blacie.

Surówki z różnego rodzaju zieleniny są dobrym pomysłem jako przekąska w trakcie postu. Korzystaj z różnych odmian sałat i zielonych roślin, każda odmiana kryje w sobie inne składniki aktywne.

1

Składniki myjemy i mieszamy.

2

Przed jedzeniem skrapiamy sokiem z cytryny.

Share on facebook
Stopień trudnościPoczątkujący Czas całkowity5 minutLiczba porcji1 Porcja

Składniki

 garść rukoli
 kilka listków młodej sałaty
 kilka listków młodej botwinki
 plaster cytryny

Składniki

 garść rukoli
 kilka listków młodej sałaty
 kilka listków młodej botwinki
 plaster cytryny

Opis przygotowania

1

Składniki myjemy i mieszamy.

2

Przed jedzeniem skrapiamy sokiem z cytryny.

Rukola z listkami botwinki