Przygotowanie
1

Pomidora umyj i pokrój w kostkę, a kapustę odciśnij z nadmiaru soku.

2

Następnie przełóż do miski i wymieszaj z kiełkami i czosnkiem przeciśniętym przez praskę.

3

Dopraw i gotowe

4

Podaj z listkami rukoli i ogórkiem kiszonym.

TrudnośćPoczątkującyCzas całkowity15 minutIlość1 Porcja

Składniki

 1 garść kapusty kiszonej
 ½ pomidora
 1 garstka kiełek z brokuła
 1 ząbek czosnku
 kilka listków rukoli
 1 ogórek kiszony do dekoracji
 ulubione przyprawy - pieprz, kurkuma
Chipsy z jarmużu z sezamemJarmuż znany jest ze swoich cudownych właściwości prozdrowotnych. Pieczone chipsy z jarmużu to pyszna, zdrowa i niezwykle chrupiąca przekąska.

Składniki

 1 garść kapusty kiszonej
 ½ pomidora
 1 garstka kiełek z brokuła
 1 ząbek czosnku
 kilka listków rukoli
 1 ogórek kiszony do dekoracji
 ulubione przyprawy - pieprz, kurkuma

Kolejność

Przygotowanie
1

Pomidora umyj i pokrój w kostkę, a kapustę odciśnij z nadmiaru soku.

2

Następnie przełóż do miski i wymieszaj z kiełkami i czosnkiem przeciśniętym przez praskę.

3

Dopraw i gotowe

4

Podaj z listkami rukoli i ogórkiem kiszonym.

Kiszona kapusta z pomidorem i kiełkami brokuła

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *