Przygotowanie
1

Pomidora umyj i pokrój w kostkę, a kapustę odciśnij z nadmiaru soku.

2

Następnie przełóż do miski i wymieszaj z kiełkami i czosnkiem przeciśniętym przez praskę.

3

Dopraw i gotowe

4

Podaj z listkami rukoli i ogórkiem kiszonym.

Share on facebook
Stopień trudnościPoczątkujący Czas całkowity15 minutLiczba porcji1 Porcja

Składniki

 1 garść kapusty kiszonej
 ½ pomidora
 1 garstka kiełek z brokuła
 1 ząbek czosnku
 kilka listków rukoli
 1 ogórek kiszony do dekoracji
 ulubione przyprawy - pieprz, kurkuma
Sorbet z ogórka i grejpfrutaLetni orzeźwiający sorbet warzywno-owocowy. Idealny na upalne dni. Świetnie sprawdzi się także w trakcie postu.
Sorbet z ogórka i grejpfrutaLetni orzeźwiający sorbet warzywno-owocowy. Idealny na upalne dni. Świetnie sprawdzi się także w trakcie postu.

Składniki

 1 garść kapusty kiszonej
 ½ pomidora
 1 garstka kiełek z brokuła
 1 ząbek czosnku
 kilka listków rukoli
 1 ogórek kiszony do dekoracji
 ulubione przyprawy - pieprz, kurkuma

Opis przygotowania

Przygotowanie
1

Pomidora umyj i pokrój w kostkę, a kapustę odciśnij z nadmiaru soku.

2

Następnie przełóż do miski i wymieszaj z kiełkami i czosnkiem przeciśniętym przez praskę.

3

Dopraw i gotowe

4

Podaj z listkami rukoli i ogórkiem kiszonym.

Kiszona kapusta z pomidorem i kiełkami brokuła

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *