Przygotowanie
1

Kapustę pokrój w ok. 2-3 centymetrowe kawałki, dopraw i podlej octem lub sokiem z cytryny.

2

Piecz w rozgrzanym do 170 stopni piekarniku ok. 30 - 40 minut. Po wyjęciu posyp porem pokrojonym w drobne krążki i dopraw sokiem z cytryny.

TrudnośćPoczątkującyCzas całkowity50 minutIlość1 Porcja

Składniki

Składniki
 ½ młodej kapusty
 ulubione przyprawy
 ocet jabłkowy
 ½ cytryny
 ok. 5 cm zielonej części pora
Chipsy z jarmużu z sezamemJarmuż znany jest ze swoich cudownych właściwości prozdrowotnych. Pieczone chipsy z jarmużu to pyszna, zdrowa i niezwykle chrupiąca przekąska.

Składniki

Składniki
 ½ młodej kapusty
 ulubione przyprawy
 ocet jabłkowy
 ½ cytryny
 ok. 5 cm zielonej części pora

Kolejność

Przygotowanie
1

Kapustę pokrój w ok. 2-3 centymetrowe kawałki, dopraw i podlej octem lub sokiem z cytryny.

2

Piecz w rozgrzanym do 170 stopni piekarniku ok. 30 - 40 minut. Po wyjęciu posyp porem pokrojonym w drobne krążki i dopraw sokiem z cytryny.

Kapusta pieczona