Przygotowanie
1

Kapustę włóż do miski

2

Umytą i obraną marchew z jabłkiem starkuj na większych oczkach

3

wymieszaj razem z kiełkami, dopraw i posypujemy natką pietruszki lub koperkiem.

Share on facebook
Stopień trudnościPoczątkujący Liczba porcji1 Porcja

Składniki

Składniki
 1 garść kapusty kiszonej
 1 mała marchewka
 ½ twardego jabłka
 opcjonalnie: kiełki alfa
 1 drobno posiekana natka pietruszki lub koperek
 przyprawy: świeżo zmielony pieprz, papryka, kurkuma
Sorbet z ogórka i grejpfrutaLetni orzeźwiający sorbet warzywno-owocowy. Idealny na upalne dni. Świetnie sprawdzi się także w trakcie postu.
Sorbet z ogórka i grejpfrutaLetni orzeźwiający sorbet warzywno-owocowy. Idealny na upalne dni. Świetnie sprawdzi się także w trakcie postu.

Składniki

Składniki
 1 garść kapusty kiszonej
 1 mała marchewka
 ½ twardego jabłka
 opcjonalnie: kiełki alfa
 1 drobno posiekana natka pietruszki lub koperek
 przyprawy: świeżo zmielony pieprz, papryka, kurkuma

Opis przygotowania

Przygotowanie
1

Kapustę włóż do miski

2

Umytą i obraną marchew z jabłkiem starkuj na większych oczkach

3

wymieszaj razem z kiełkami, dopraw i posypujemy natką pietruszki lub koperkiem.

Kapusta kiszona z marchewką i jabłkiem