Przygotowanie
1

Wszystkie składniki pokrój na mniejsze części i włóż do blendera. 

2

Do formowania burgerów świetnie nadają się metalowa foremka w kształcie koła. Uformuj okrągłe kotlety o grubości ok. 1 cm i ułóż je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.

3

Piecz ok. 30 - 40  minut w temperaturze 180 stopni, 

4

Kiedy kotlety zarumienią się  delikatnie, odwróć je na drugą stronę i piecz również do momentu subtelnego zezłocenia.

TrudnośćPoczątkującyCzas całkowity50 minutIlość1 Porcja

Składniki

Składniki
 1 średnia marchewka
 ½ czerwonej cebuli
 2 łyżki natki pietruszki
 1 plaster selera
 1 garść kiszonej kapusty
 1 ząbek czosnku
 ulubione przyprawy - np. pieprz, sól czy kurkuma
Chipsy z jarmużu z sezamemJarmuż znany jest ze swoich cudownych właściwości prozdrowotnych. Pieczone chipsy z jarmużu to pyszna, zdrowa i niezwykle chrupiąca przekąska.

Składniki

Składniki
 1 średnia marchewka
 ½ czerwonej cebuli
 2 łyżki natki pietruszki
 1 plaster selera
 1 garść kiszonej kapusty
 1 ząbek czosnku
 ulubione przyprawy - np. pieprz, sól czy kurkuma

Kolejność

Przygotowanie
1

Wszystkie składniki pokrój na mniejsze części i włóż do blendera. 

2

Do formowania burgerów świetnie nadają się metalowa foremka w kształcie koła. Uformuj okrągłe kotlety o grubości ok. 1 cm i ułóż je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.

3

Piecz ok. 30 - 40  minut w temperaturze 180 stopni, 

4

Kiedy kotlety zarumienią się  delikatnie, odwróć je na drugą stronę i piecz również do momentu subtelnego zezłocenia.

Burgery warzywne